Ablakfóliázás | Épületüveg fóliázás

lakoepulet-ablakfolia-nelkullakoepulet-ablakfoliaval

ABLAKFÓLIÁZÁS

Az ablakfólia egy nagyon komoly kémiai eljárással készülő termék. A LLumar fóliák az Egyesült Államokban készülnek nagyon szigorú minőségi feltételeknek, szabályoknak megfelelve. Az ablakfólia egy utólagosan felszerelhető termék, segítségével költséghatékonyan javíthatunk már meglévő ablakaink teljesítményén. Rengeteg előnyös tulajdonsága mellett talán ez a legkiemelkedőbb az ablakfóliának, hiszen egy időigényes és drága megoldást helyettesíthet, az ablakcserét. Ablakfóliával szinte nem is gondolnánk mekkora teljesítmény javulás érhető el, de lássuk a fólia típusokat:

A LLumar épület- és autóüveg fóliákat olyan különleges eljárással készítik, hogy évek során ne jelentkezzen sem látványában, sem pedig teljesítményében való minőségromlás. Nem hiába büszkélkedhetünk egyedien kimagasló 10 év teljes körű garanciával.

01

HŐVÉDŐ FÓLIA,
UV VÉDELEM

A hővédelmi fóliák télen-nyáron segítenek energiát megtakarítani. Kiszűrik a nap káros és vakító nem kívánatos sugarait, azonban beengedik a világosságot. Itt is többféle típus áll rendelkezésre. A kezeletlen üvegfelületek akár épület, akár autóüvegek sajnos rendkívül rossz szigetelési tényezővel bírnak. Ezt a tényezőt jelentősen lehet javítani korszerű LLumar fóliákkal. Komoly energiaszámlát okoz a nyári meleg irodánkban, lakásunkban való lehűtése, de nem kevesebb a téli épület felfűtése sem. A LLumar hővédő és szigetelő fóliák az ablakfelületeken át távozó és érkező hideg-meleg akár 78%-át is képesek visszatartani, mindamellett, hogy nem sötétítik el a helyiséget.

Természetesen az UV sugárzásnak a visszaszorítása sem elhanyagolható szempont, hiszen ezek okozzák a bőrünk idő előtti öregedését illetve a bőrrákot (Melanoma). A kirakatok mögött elhelyezett tárgyak, textilek fakulásáért is az UV a felelős a legnagyobb mértékben. Az összes LLumar épület- és autófólia minimum 99%-os UV-védelemmel rendelkezik.

03

ANTI-GRAFFITI FÓLIA

A harmadik csoportba tartoznak a vandalizmus során kárt szenvedő ablakaink, kirakataink, melyeket megpróbálnak ezek a „kedves kreatív egyének” elcsúfítani festékkel, karcolással, savval. A Llumar anti-graffiti fóliák speciális felületén nem marad meg a festék, a tinta, egyszerűen letörölhető. Komolyabb rongálás esetén könnyedén eltávolítható és pótolható akár negyed annyival olcsóbban, mint egy macerás üvegcsere.

 
04

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!