Autófóliázás | Karosszéria fóliázás | Optikai tuning | Kavicsfólia

01

AUTÓFÓLIÁZÁS | ÜVEGFÓLIÁZÁS

A LLumar fóliák széles választékkal és kimagasló teljesítménnyel kínálják a számodra legmegfelelőbb típust. Legyen az UV-, hővédelem, esztétika vagy biztonság. Egyedi megjelenést biztosít autódnak. Az autófóliák segítségével komfortosabbá és biztonságosabbá tehetjük az utazást, hiszen kint tartjuk a nap melegítő hatású sugarait így hűvösebb marad a belső térben. A leégést, a bőr korai öregedését és a bőrrákot okozó UV sugarak minimum 99%-át kiszűri az összes LLumar autófólia. Esetleges baleset során a biztonsági fólia egyben tartja az oldalüvegeket és súlyos vágási sérülésektől óv meg minket és családunkat. Betöréses lopás esetén is egyben tartja az üveget a helyén, így nem kevés vesződséget okozva a támadónak.
A szakszerű kivitelezés követően plasztikkártyás műbizonylatot állítok ki a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével.
02

KAROSSZÉRIA FÓLIÁZÁS | AUTÓ CSOMAGOLÁS

Autód külsejét könnyen egyedivé teheted, fényezés nélkül, sokféle színű, prémium minőségű, akár érdekes mintájú, karosszéria fóliákkal. Előnye, hogy védi az autó fényezését, bármikor nyom nélkül eltávolítható. A manapság nagyon divatos 3D karbonfóliával bevonhatók akár tükrök, motorháztetők, belső elemek. Könnyedén alakítható és jól alkalmazható ívesebb felületeken is, így felhasználási területe rendkívül széles. Fontos a megfelelő minőségű alapanyag és a kiváló szakértelem. Ezek nélkül az autófóliázás nem lesz tökéletes.
03

KAROSSZÉRIA VÉDELEM | KAVICSVÉDŐ FÓLIA

Védje meg autójának fényezését a felverődő kavicsoktól, bogaraktól és a véletlen karcolásoktól. A Llumar karosszériavédő fóliák egyedülállóan rugalmasak, így elnyelik a nagy sebességgel nekiütköző tárgyak energiáját. Ezek a fóliák optikailag a legtisztábbak a piacon, így láthatatlan védelmet nyújtanak az autóján. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor kedvenc autónkon karcolások, sérülések keletkeznek, például beszálláskor vagy a csomagtartóba pakolás során. Sokszor a javítás, újrafényezés nagyon drága és később festékmérővel bemérhető a szokásostól vastagabb festékréteg.
Előzze meg ezeket a sérüléseket vagy a parkolóban szerzett „baráti kulcsvégighúzásos” karcolásokat Llumar karosszériavédő fóliákkal!
04

OPTIKAI TUNING

A karbonszálas műanyagot a rendkívül nagy szilárdsága és a rendkívül kicsi súlya miatt használják.
Az autóversenyzésben, ahol nem feltétlenül az ár számít szinte minden autónak ebből készül a karosszériája. Ezt a high-tech hangulatot tudjuk elérni a 3D karbonfóliák használatával. Több színben készíthetünk 3D bevonatot, függetlenül a bevonandó tárgy alakjától. Ez által válik egyedivé az autód, de ha ugyan ezt a fóliát használod akkor stílusosan a motorod, laptopod vagy a mobiltelefonod is. Nem csak az autó optikai tuningja miatt ajánljuk, hanem a szélsőséges körülmények hatásaitól is egyúttal védelmet jelent.
05

LÁMPAFÓLIA | FÉNYSZÓRÓ FÓLIA

Lámpafóliázás alatt két dolgot értünk. Az egyik a láthatatlan védelem a kopások és a kavicsfelverődések, karcolások ellen. A másik, amikor valamilyen színű, akár cadmium-sárga, jégkék, ferrari-piros, átvilágítható fóliát ragasztunk vagy a fényszórókra, vagy a hátsó lámpákra. Ne feledkezzünk meg a fekete-szürke sötétítő hatásról se. Egy pillanat alatt besötétíthető a hátsó lámpánk tetszőleges árnyalatúra. Előnye az autósboltokban kapható lámpasötétítő spray-kel szemben, hogy pár perc alatt maradéktalanul eltávolítható. Nem kell higítózni a festéket, felvállalva azt a veszélyt, hogy megmarja a Nitro a lámpabúrát és dobhatjuk ki a sokszor nem olcsó munkadarabunkat. Arról nem is beszélve, hogy a lámpafólia meg is védi a használat közbeni karcolásoktól is.
07

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

06

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS

Javítás a legújabb USA technológia alkalmazásával

Szélvédő javítás Tatabánya, Oroszlány környékén. A szélvédő javítás árát nem a nagysága határozza meg, (hogy milyen pici vagy milyen nagy), mivel pl ha egy kőfelverődés akkora lenne mint egy ebola vírus, akkor ha nem is látjuk majd ingyen lenne a javítás? Sajnos ez a mi szakmánkban nem így van! Az határozza meg a szélvédőjavítás árát, hogy van-e benne mikro repedés vagy nincs! Ha nincs benne mikro repedés tökéletes a sűrűbb ragasztó mivel nincs mi elrepedjen! Ha van a sérülésben mikró repedés akkor a hígabb ragsztó ajánlatos azért hogy a szélvédő javítás biztosnággal tudjon létrejönni!